Hotel, Events & Film Location 
CasamentsalCamp.jpg
 
 


 Wedding's Art courtesy

Wedding's Art courtesy

 
 

- Què oferim -


 
 
 

- Què s'inclou -

Ús de l'àrea "Casament en el Camp del Mas Oliveres

L'ús dels espais (carpa, espai cerimònia, etc.) així com tota la nostra infraestructura existent en teles, il·luminació, cadires, taules, coberts, plats, gots, etc.). 

Servei de càtering

Menú de temporada compost de dues parts: una amb aperitius i taules temàtiques, seguit d'un àpat entaulat segons el format escollit (Bufet, estil familiar o emplatat). Begudes en totes les etapes de l'esdeveniment i decoració floral inclosa.

Cerimònia

Benvinguda i Cerimònia civil enmig del nostre bosc de pins. Tot inclòs (cadires, arc i taula cerimonial, equips de so, decoració floral). excloses les despeses legals associades.

Coordinació de l'esdeveniment

Coordinem el dia del casament tot allò relatiu al timing i necessitats en cadascuna de les etapes de l'esdeveniment. recepció, cerimònia, aperitiu, i àpat entaulat.S'inclouen en totes les tarifes, instal·lació, neteja, pàrquing gratuït i el personal necesari.

- Extres -

Per un cost addicional per assistent oferim:

Servei de barra lliure en el ball

Música en viu

Dj i equipament

Coordinació de les reserves d'allotjament en hotels de l'entorn així com els transports 

 

"Casaments al Camp" és un producte tot inclòs on tots els paràmetres de qualitat de l’esdeveniment son dissenyats i gestionats per la organització. Així, no es permet la participació de càtering externs, ja sigui en cuina o begudes. Tots els costs estan integrats en el nostre model de preus. El producte "Casaments al Camp" és un producte tancat per bé que admet canvis per adaptar-se a les diferents personalitats si bé tot canvi en el disseny del producte comportarà obligatòriament una variació en el preu final pressupostat. 

En el cas d'intervenció d'organitzadors externs (wedding planners), amb molt de gust coordinarem directament amb ells els detalls de l’esdeveniment per tal d’assegurar el millor desenvolupament de l’acte.

 
 
 

Cerimònia


 

Els casaments a l'aire lliure són tendència avui en dia. Si teniu pensat casar-vos pel civil, una cerimònia rústica ben dissenyada és cabdal en l'èxit d'un esdeveniment com el vostre. Estalvieu-vos l'energia, o millor, dediqueu-la a gaudir per que us hem preparat una cerimònia amb tot inclòs que impressionarà tant a vosaltres com als vostres invitats.

--

 
 
 
seients.jpg
nuvia.jpg

Cuina


 

Volem que la nostra cuina sigui l'element central del vostre esdeveniment. Una cuina honesta i senzilla, basada sempre en la qualitat del producte. És per això que treballem amb els millors proveïdors locals

Oferim un menú de dues parts. L'iniciem, acabada la cerimònia i a peu dret, gaudint d'uns aperitius i unes taules temàtiques. El continuem ja entaulats seguint el format de servei que heu escollit (Bufet lliure, Estil familiar o Emplatat).

· Aperitiu ·

Escull d'entre diverses opcions, les taules temàtiques i aperitius que et facin més el pès. Nosaltres t'aconsellem i tú tries.

 
pizza.jpg
Sopa Melo.jpg
 
 


 

· Àpat principal ·

 
pressec.jpg
pizza2.jpg
 

La imatge del que cuinem és tant important com el seu gust. Veure'n la seva elaboració, a l'aire lliure, proporciona un element adicional a la festa  i al mateix temps el teus invitats poden gaudir i anticipar l'àpat mentre que aquest es prepara. l'Àpat inclou un entrant, un plat principal, un acompanyament, una amanida, les postres, pastís de noces i cafès. 

 
 
 
amanida.jpg
carn.jpg
 
 

parament taula


 

Tot el que et cal està inclòs per que no t'hagis de preocupar de res. Cadires, taules, coberteria, programa del menú, tauler distribució d'assistents i decoració floral.

T'oferim tres magnífiques propostes. La Blanca, La Blava i La Verda. 

--

 
 
 Opció Blanca

Opció Blanca

 Opció Blava

Opció Blava

 Opció Verda

Opció Verda

 

Música aperitiu


 

Sempre pots amenitzar l'aperitiu amb música enllaunada però com la música en viu no hi ha res. Aporta elegància i originalitat i atrau l'atenció del teus convidats que recordaran l'esdeveniment com a quelcom extraordinari. 

- -

 
 
 
músics.jpg
 
 

carpa


 

Celebrem l'àpat entaulats en un carpa. Per dos motius, per un costat ens permet transicions ràpides de dins a fora gaudint en tot moment de l'entorn que ens envolta i per l'altre ens assegurem de l'èxit del'esdeveniment encara que el temps no acompanyi.

--

carpa.jpg
 

Preus des de 150,00 €/pp +IVA (tot inclòs)

No dubtis en contactar-nos davant de qualsevol consulta que vulguis fer-nos. Estem oberts al públic tots el dies. T’invitem a visitar el mas en persona, si desitges una visita guiada por la propietat, posa't en contacte per programar una cita.