Mas oliveres és un petit hotel ubicat en un paratge de l'Empordà encara per descobrir. Inspirat per l'herència del patrimoni arquitectònic rebut, Mas Oliveres és un visió actualitzada de la clàssica escapada de cap de setmana. A 5 km de Figueres i envoltat de natura trobaràs un indret que transmet calma i serenor. Gaudiràs d'un espai singular on celebrar un ampli ventall d'esdeveniments socials i d'empresa. Podràs triar, tot l'any, d'entre un munt d'activitats, culturals i esportives, molt a prop de les millors platges de la Costa Brava i dels atractius de la Garrotxa.

Fés click a Booking per comprovar la disponibilitat i reservar una habitació per allotjar-se a Mas oliveres.

 

BENVINGUT A L'EMPORDÀ + SALVATGE

Considera't a casa teva 

 

 

Conecta amb la natura
Descobreix la propietat →
 

Surt i descobreix Mas Oliveres. Les vistes i la vegetació mereixen l'esforç, ja sigui a peu o en bicicleta, hi han 200 ha. per explorar. Hi trobareu , per exemple, una ermita✝  pre-romànica del s.IX o un munt de barraques de pedra seca escampades per la finca.

Després de la rehabilitació, l'edifici ha estat completament reformat per a convertir-lo en un refugi sofisticat i modern, oferint totes les comoditats en un entorn natural. El més important per a nosaltres ha estat el manteniment del treball realitzat pels que ens van precedir. Volíem que les pedres parlessin per elles mateixes.

 

RESERVA'T EL DIA

Esdeveniments socials i corporatius 

La propietat és una barreja elegant entre l'herència arquitectónica de l'Empordà i el confort d'unes modernes instal·lacions.  L'espai del "Paller", conjuntament amb l'entorn que ens rodeja creen un entorn perfecte per a celebrar tota mena de casaments així com reunions d'empresa o d'altres celebracions socials. La flexibilitat de la finca radica en el seu encant natural que pot transformar-se segons la teva visió o estil personal. Una celebració en el Mas Oliveres és una experiència memorable per a tothom que hi participa. Vosaltres i els vostres invitats sou el centre d'atenció per que gaudiu d'un dia plè de records inolvidables. L'atenció pel detall i la professionalitat aplicats a un esdeveniment tan únic com ho sou vosaltres mateixos. Descarrega't el Fulletó informatiu →

 

PER A MÉS INFORMACIÓ
Siusplau, contacteu per telèfon (+34) 872 00 40 65 o per Email info@masoliveres.com


HOTEL***

Descobreix una profunda sensació de tranquilitat 

Galeria, preus i condicions →

Qualitat per sobre la quantitat. Oferim un nivell informal d’atenció uqe només és possible quan el nombre d’hostes és limitat.
— Aquesta és la nostra filososofia