Benvinguts a l'Empordà més salvatge

caratula.jpg
 

Mas oliveres és un petit hotel ubicat en un paratge de l'Empordà encara per descobrir. Inspirat per l'herència del patrimoni arquitectònic rebut, Mas Oliveres és un visió actualitzada de la clàssica escapada de cap de setmana. A 5 km de Figueres i envoltat de natura trobaràs un indret que transmet calma i serenor. Gaudiràs d'un espai singular on celebrar un ampli ventall d'esdeveniments socials i d'empresa. Podràs triar, tot l'any, d'entre un munt d'activitats, culturals i esportives, molt a prop de les millors platges de la Costa Brava i dels atractius de la Garrotxa.

 
_MG_4765.jpg

Calma Absoluta

Qualitat per sobre la quantitat. Oferim un nivell informal d’atenció que només és possible quan el nombre d’hostes és limitat.  Aquesta és la nostra filosofia.

Més

IMG_20180724_203010.jpg

Reserva't el dia

Disposem d'un ampli ventall de localitzacions rútiques, tant d'interior com d'exterior. Podem dissenyar un esdeveniment seguint l'estil que més t'agrada i garantir-te un dia per recordar. 

Més   

mixfilm2.jpg

Menjar honest

Treballem amb la comunitat agrícola local per tal d'oferir plats de qualitat, saborosos i interessants que reflecteixen la bondat del producte del que ens proveïm. 

L'Empordà Interior

landscape.jpg
 
 

Surt i descobreix Mas Oliveres. Les vistes i la vegetació mereixen l'esforç, ja sigui a peu o en bicicleta, hi han 200 ha. per explorar. Hi trobareu , per exemple, una ermita✝ pre-romànica del s.IX o un munt de barraques de pedra seca escampades per la finca.

 
 
burros.jpg
ErmitaOlmells2.jpg
 
 
 

Bellesa en transició

 La propietat abasta tant el patrimoni de la masia com la seva connexió inherent amb la terra, tot respectant la simplicitat i la transició rústica. Disposa d' habitacions dobles, una habitació doble amb terrassa, un apartament de dues habitacions amb entrada independent i una piscina d'aigua dolça.  Veure habitacions

 
 
 
frontal mas.jpg
 
 

Slow Food

calcotada1.jpg
 
 

La Cuina

 
 

Seguim la dieta mediterrània no només a la cuina sinó també com una manera de viure. Fem cuina tradicional enfocada a un producte natural de qualitat i tan local com es pugui. Cuina honesta feta des del cor.

 
amanida.jpg
carn.jpg
 

Reserva't el dia

distritaules.gif
 

l'Espai

La propietat és una barreja elegant entre l'herència arquitectónica de l'Empordà i el confort d'unes modernes instal·lacions.  L'espai del "Paller", conjuntament amb l'entorn que ens rodeja creen un entorn perfecte per a celebrar tota mena de casaments així com reunions d'empresa o d'altres celebracions socials. La flexibilitat de la finca radica en el seu encant natural que pot transformar-se segons la teva visió o estil personal. Una celebració en el Mas Oliveres és una experiència memorable per a tothom que hi participa. Vosaltres i els vostres invitats sou el centre d'atenció per que gaudiu d'un dia plè de records inolvidables. L'atenció pel detall i la professionalitat aplicats a un esdeveniment tan únic com ho sou vosaltres mateixos.  Calcular Pressupost

 
cerimonia.jpg
nuvia.jpg
 

PER A + IMFORMACIÓ
Siusplau, contacteu per telèfon (+34) 872 00 40 65 o per Email info@masoliveres.com


© Copyright Mas Oliveres 2018 – All rights reserved.