EN COTXE.

(Direccions des del sud - Barcelona). 

AP-7 fins la sortida 3 (Figueres Nord). Direcció Llers per la GI-5107. Una vegada a Llers direcció a Terrades per la Gi-510. Sortint de Llers, a uns 250 metres de la darrera rotonda, trobareu un camí de terra a la vostra esquerra. Preneu-lo i conduiu al voltant d' 1 Km i ja hi sou. (google maps.→ ).

(Direccions des del Nord - Perpinyà). 

Preneu la A-9. Seguiu la A-9 i després l'AP-7 fins a Catalunya. Sortiu a la sortida 3. Direcció Llers per la GI-5107. Una vegada a Llers direcció a Terrades per la Gi-510. Sortint de Llers, a uns 250 metres de la darrera rotonda, trobareu un camí de terra a la vostra esquerra. Preneu-lo i conduiu al voltant d' 1 Km i ja hi sou. (google maps.→)

✈ AEROPORTS. 

Girona (Girona - Costa Brava). Situat a Vilobí d'Onyar a només 56 km. servei de lloguer de cotxes. 46 minuts en cotxe. Perpinyà (Perpignan - Rivesaltes) Situat al nord de la ciutat de Perpinyà. A 59 km en cotxe. Uns 49 minuts en cotxe. Barcelona (Barcelona - El Prat) Situat a El Prat de Llobregat.  A 156  km o  1h i 47 min en cotxe. (Google maps →)

EN TREN. 

(Estació de Vilafant) Des del Sud (AVE) RENFE (Barcelona-50 min;Madrid-3h40min.). Des del Nord (TGV) SNCF (Paris-5h35min;Montpellier-2h).

 

tornar a la pàgina PRINCIPAL