L'EMPORDÀ + SALVATGE

Mas oliveres és un petit hotel ubicat en un paratge de l'Empordà encara per descobrir. Inspirat per l'herència del patrimoni arquitectònic rebut, Mas Oliveres és un visió actualitzada de la clàssica escapada de cap de setmana. A 5 km de Figueres i envoltat de natura trobaràs un indret que transmet calma i serenor. Gaudiràs d'un espai singular on celebrar un ampli ventall d'esdeveniments socials i d'empresa. Podràs triar, tot l'any, d'entre un munt d'activitats, culturals i esportives, molt a prop de les millors platges de la Costa Brava i dels atractius de la Garrotxa. Considera't a casa seva. Fés click a Booking per comprovar la disponibilitat i reservar una habitació per allotjar-se a Mas oliveres. Descobreix la tranquilitat absoluta.

 
 

- ESDEVENIMENTS -

La propietat és una barreja elegant entre l'herència arquitectónica de l'Empordà i el confort d'unes modernes instal·lacions.  L'espai del "Paller", conjuntament amb l'entorn que ens rodeja creen un entorn perfecte per a celebrar tota mena de casaments així com reunions d'empresa o d'altres celebracions socials. La flexibilitat de la finca radica en el seu encant natural que pot transformar-se segons la teva visió o estil personal. Una celebració en el Mas Oliveres és una experiència memorable per a tothom que hi participa. Vosaltres i els vostres invitats sou el centre d'atenció per que gaudiu d'un dia plè de records inolvidables. L'atenció pel detall i la professionalitat aplicats a un esdeveniment tan únic com ho sou vosaltres mateixos. 

- Descobreix imatges dels nostres casaments + tradicionals
- Et presentem els nostres "Casaments al Camp", esdeveniments que capturen tota l'essència de l'entorn rural. 

PER A MÉS INFORMACIÓ
Contacta'ns al telèfon 872 00 40 65 o bé a info@masoliveres.com

 

- HOTEL -

LA QUALITAT PER SOBRE LA QUANTITAT. OFERIM UN NIVELL INFORMAL D’ATENCIÓ QUE NOMÉS ÉS POSSIBLE QUAN EL NOMBRE D’HOSTES ÉS LIMITAT.
— Aquesta és la nostra filosofia

Disposem de 5 habitacions dobles, 1 habitació doble amb terrassa i 1 apartament per a 4 persones.

- la graella -

 

En agrada la BBq i com que sabem que a tu també hem contruït una graella que encenem cada cap de setmana, fins al migdia. Esmorza com cal, prèn una cervesa i mira com et preparem la carn, els embotits o les verdures.

Per què no celebrar l'àpat d'empresa o una  reunió familiar o d'amics d'una manera especial. Trucan's i et dissenyarem un menú al teu gust. 

PER A MÉS INFORMACIÓ
Contacta'ns al telèfon 872 00 40 65 o bé a info@masoliveres.com